Over Mij

Mijn Biografie

Ik ben wondzorgexpert Ihor Vitenko, jarenlang is het behandelen van wondes mijn passie. Ik dan ook al jarenlang als referentie in het AZ Jan Palfijn ziekenhuis te Gent. Voorheen was ik te werk als verpleegkundige in het toenmalige Sint-jozef ziekenhuis te Gentbrugge (dat deel was van het Maria Middelares Ziekenhuis). 

Om mezelf een echte expert te noemen heb ik veel opleidingen gevolgd en zoek ik nog regelmatig naar de beste behandelingen om mijn patiënten de beste zorg te kunnen aanbieden. 

Ik behandel elke wond met evenveel passie en zorg, elke wonde is uniek en dus ook de behandeling. Hiervoor maak ik enkel gebruik van steriele materialen en kwalitatieve merken. Om de beste kwaliteit te garanderen werk ik samen met erkende partners. 

Sinds 2019 heb ik mijn eigen wondzorgpraktijk te Heusden (nabij Gent) en ben ik wondzorgexpert in bijberoep. Mijn hoofdberoep is nog steeds wondzorg verpleegkundige in het AZ Jan Palfijn te Gent. 

Daarnaast kan je ook beroep doen op mijn expertise in het herstelverblijf De Ceder te Deinze.

Samen met mijn collega Ronald Cnockaert ben ik een erkende wondzorgexpert bij wondzorgcentrum voor regio Oost- en West-Vlaanderen.

Mijn missie

Mijn missie is om elke wonde zo goed mogelijk te behandelen. Niet enkel tijdens de behandelingen, maar ook de nazorg ervan. Ik probeer de behandelingen zo pijnloos mogelijk te houden door mijn persoonlijke aanpak.

Kernwaarden

Naast de kwaliteit sta ik ook in voor literatuuronderzoek. Nieuwe materialen en technologieën duiken op en deze probeer ik zo goed mogelijk na te streven. Alles om de beste behandelingen te kunnen aanbieden.

Kwalificaties

  • Opleiding 1: 
  • Opleiding 2: 
  • Opleiding 3: 

Mijn certificeringen

Merken waarmee ik werk:

Taal »